Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 25989
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 70
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8975
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 311
Steki z kalafiora to nic innego, jak upieczony kalafior w formie plastrów wyc...
Odsłon: 25989
Te bułeczki to poezja, rozpływają się w ustach. Robią się dosyć szybko, a sma...
Odsłon: 70
Ciasto śmietankowy puch to kolejna szybka propozycja na udany deser. Wilgotny...
Odsłon: 8975
Tania i łatwa w przygotowaniu potrawa. Nadaje się jako dodatek do każdego dan...
Odsłon: 311
Składniki
Rybę pokroić w dzwonka, natrzeć solą i pieprzem, polać sokiem z cytryny i odstawić na kilka godzin do lodówki.
Karpia obtoczyć rozbełtanym jajkiem następnie bułką tartą. Kawałki ryby położyć na rozgrzany olej.